وبینار آموزشی مدیریت تغذیه محصولات زراعی با ارائه کسمایی عضو هیات علمی بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، بصورت وبیناری در روز یکشنبه مورخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ از استودیو شاک مرکز (vc.areeo.ac.ir/ch/golestanch) برای کارکنان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، اهمیت توجه به آزمون خاک و مصرف کودها بر اساس نیاز گیاه و در زمان مناسب مورد بررسی قرار گرفت و توصیه کودی مناسب برای محصولات زراعی تابستانه چون پنبه، سویا، برنج و گیاهان جالیزی مانند خربزه، هندوانه و خیار بیان شد. مدیریت تغذیه گیاهان از جمله گیاهان زراعی نیازمند توجه به عوامل مختلفی از جمله نوع گیاه، عملکرد مورد انتظار، ویژگی های خاک (ph، شوری، عناصر غذایی، بافت و ساختمان خاک) و اقلیم منطقه می باشد. توصیه کودهای مازاد و افزایش هزینه تولید جلوگیری کند و با تامین تعادل عناصر غذایی در گیاه مقاومت گیاه را در برابر تنش زیستی افزایش دهد و به طور غیر مستقیم منجر به کاهش مصرف سموم شده و سود آوری کشت را افزایش دهد.