برگزاری وبینار آموزشی مدیریت تغذیه بهینه در زیتون

وبینار آموزشی مدیریت تغذیه بهینه در زیتون توسط  مهندس مریم غزائیان بخش آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان بصورت وبیناری از استودیو شاک مرکز (vc.areeo.ac.ir/ch/golestach) برای کارکنان و بهره برداران بخش کشاورزی مرکز برگزار شد.

در این دوره نکات زیر عنوان شد:

۱- آشنایی با مراحل رشد فنولوژیک زیتون
۲- عوامل موثر در رشد و بهبود عملکرد کمی و کیفی زیتون
۳- نقش خاک و حاصلخیزی خاک در باغات و عملکرد محصولات به ویژه زیتون
۴- نقش عناصر غذایی و آشنایی با علائم ناشی از کمبود یا بیشبود عناصر غذایی در زیتون
۵- ارائه تقویم کودی و بهترین زمان های مصرف منابع مختلف کودی در زیتون
۶- مصرف آشنایی با روش های مصرف منابع کودی
۷- آشنایی با انواع منابع کودی مختلف در تغذیه زیتون

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.