دکتر علیرضا صابری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گلستان همراه با مهندس حسینی کارشناس چغندرقند مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بندرترکمن از طرح تحقیقاتی، ترویجی چغندر علوفه ای بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، دکتر صابری هدف از اجرای این طرح ها را اجرای سیاست های سازمان مبنی بر توسعه گیاهان علوفهای در کشور عنوان و افزود: در همین راستا طی چند سال گذشته جهت معرفی ارقام مقاوم به ساقه روی (بولتینگ) و بیماریهای چغندر علوفهای در مزرعه ای به مساحت نیم هکتار اقدام به کشت ارقام علوفه ای داخلی و خارجی گردید. رئیس مرکز تولید علوفه با ارزش غذایی بالا، تحمل به خشکی و شوری، امکان مخلوط کردن با سایر گیاهان علوفه ای، خوش خوراکی و افزایش عملکرد شیر را از مهمترین مزایای چغندر علوفه ای ذکر نمود. ذکتر صابری در ادامه به مشکل نیاز کشور به نهاده های دامی اشاره و افزود: ترویج کشت چغندر علوفهای در کشور جهت قطع واردات و تولید در داخل ضروری بوده و خوشبختانه با کشت پاییزه این محصول و استفاده از آب سبز میتوان عملکرد بالای ۱۰۰ تن را انتظار داشته باشیم. عضو هیات علمی بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز در پایان توصیه های فنی لازم جهت اجرای بهتر طرح ها را عنوان نمودند. همچنین از مزارع چغندرقند شهرستان ترکمن نیز بازدید به عمل آوردند.