نشست سالیانه برنامه ریزی تحقیقات چغندرقند سال ۱۴۰۱ با حضور دکتر جعفری معاون پژوهشی سازمان، مهندس حصادی مجری طرح چغندرقند، دکتر طالقانی ریاست مؤسسه تحقیقات چغندرقند، معاونین، محققین و کارشناسان بخش تحقیقات چغندرقند کشور روزهای ۱۲ و ۱۳ به صورت مجازی برگزار گردید. در این برنامه پژوهشگران و محققان واحد تحقیقات چغندرقند مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان حضور فعال داشتند.
به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، در ابتدای این همایش دکتر طالقانی ریاست موسسه اصلاح و تهیه بذر چغندرقند در سخنانی ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان، یکی از سیاست های وزارتخانه و موسسه را توسعه کشت چغندرقند پاییزه اعلام نمودند که خوشبختانه استان گلستان از پتانسیل بالایی در این زمینه برخوردار می باشد در همین راستا و با استقبلال کشاورزان، سطح زیر کشت و تولید این محصول در گلستان از رشد قابل توجهی برخوردار بود. دکتر طالقانی بر مطالعات بیشتر و اجرای طرح های مقایسه ارقام, همچنین ارقام مقاوم به بولتینگ درگلستان تاکید نمودند. وی مهمترین عامل توسعه سطح زیر کشت به ۶۰۰۰ هکتار را هماهنگی خوب سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان با موسسه چغندرقند عنوان نمود و از تلاشهای مدیران استانی و محققان واحد چغندرقند گلستان تشکر و قدردانی نمود.
دکتر صابری عضو هیات علمی مرکز و محقق چغندر به ارائه گزارش عملکرد واحد تحقیقات چغندرقند در سال جاری پرداخت. صابری یکی از دلایل افزایش سطح زیر کشت و تولید چغندر استان را صرفه اقتصادی این محصول در مقایسه با سایر محصولات پاییزه اعلام نمود. دکتر صابری تعداد طرح های تحقیقاتی چغندرقند در استان گلستان ۹ عنوان اعلام نمود. وی مهمترین برنامه واحد چغندرقند را تعیین تاریخ دقیق کاشت چغندرقند با توجه به خسارت سرما و ساقه روی در چغندرقند عنوان نمود. صابری در ادامه با توجه به افزایش سطح زیرکشت چغندر در استان گلستان، همکاری سایر بخشهای مرکز تحقیقات و موسسه تحقیقات چغندرقند در اجرای طرح های تحقیقاتی تغذیه، آفات، بیماریها و علفهای هرز چغندرقند پاییزه را خواستار گردید.