دکتر سید علی حسینی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان در همایش توسعه آموزش های فنی و مهارتی در حوزه کشاورزی و آشنایی با توانمندی های بخش، بر ضرورت آموزش در حوزه های مختلف کشاورزی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این همایش دکتر سید علی حسینی در ایتدا به معرفی اجمالی از استان گلستان به عنوان مینیاتوری کوچک از ایران، از جمله تنوع اقوام، و تنوع اقلیمی و پوشش گیاهی،جنگل ها، مراتع، اراضی زراعی دیم و آبی، مقام های برتر استان در محصولات کشاورزی، دریا، ماهی و آبزیان، تولید پیله وکرم ابریشم، مرکز، سیر تاریخی با توجه به قدمت ۶۰ ساله مرکز، بخش ها، واحد ها و آزمایشگاه ها و ایستگاه های تحقیقاتی، واحد های آموزشی و دوره های آموزشی، طرح ها و برنامه های در دست اجرا، ترکیب نیروی انسانی، دستاوردها، عملگرد و افق آینده مرکز پرداخت و در ادامه با توجه به موضوع همایش و حاضران در جلسه
امروز در حوزه های مختلف کشاورزی به شدت نیاز به آموزش داریم. در بخش کشاورزی،استان گلستان به لحاظ استعدادهای طبیعی، بیش از ۷۰ نوع محصول کشت میشود که می بایست در این امتداد از کاشت،داشت،برداشت، بازاریابی، بسته بندی و فروش محصولات، وارد آموزش های تخصصی شویم و افراد متخصص را تربیت نمائیم.
در این موضوع میتوان با همگرایی این مرکز و آموزش و پرورش، نیروی انسانی آموزش دیده جوان را وارد بخش کشاورزی نمائیم و بهره وری و ارزش افزوده محصولات را بالا ببریم.
ایشان همچنین در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به این مهم که می بایست با آموزش های لازم محیط را برای ادامه تحصیل دانش آموزان فراهم نماییم و این افراد بعد از فارغ التحصیلی دانش خود را در مزارع پیاده نمایند، چندین مثال را نیز در زمینه کارافرینی و تولید درآمد و ثروت بیان نمود و در این خصوص گفت: با توجه به شرابط موجود در استان می توانیم باپرورش نهال زیتون، این گیاه را در اراضی شیبدار کشت نمود از میوه آن می توان برای روغن گیری استفاده نمود در مرحله بعد با تهیه کنسرو و ترشی خانواده ها می توانند ارزش افزوده این محصول را تا ۵ برابر بالا ببرند و درآمد کسب نمایند.