حضور همکاران مرکز تحقیقات و آموزش گلستان در آیین تجلیل از پروفسور عبدالقیوم ابراهیمی

آیین بزرگداشت و تجلیل از پروفسور عبدالقیوم ابراهیمی، از چهره‌های ماندگار و شخصیت‌های برجسته علمی کشور و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با حضور گروه‌های مختلف مردم و چهره‌های علمی و دانشگاهی نیمروز، ۱۴ اسفند در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، عبدالقیوم ابراهیمی در این آیین با قدردانی از برگزارکنندگان، از اهمیت علم‌آموزی سخن گفت و تصریح کرد: جایگاه علم هیچ‌گاه گم نخواهد شد و جوانان باید با نیت خدمت، مسیر دانش‌اندوزی را دنبال کنند.
وی همچنین با استناد به آیات قرآن، بر ماندگاری اعمال نیک تأکید کرد و افزود: انسان اگر خود را فراموش کرده و برای مردم کار کند، منشأ اقدامات بزرگ خواهد شد.
وی با اشاره به تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با کمترین امکانات، تأکید کرد که ثمره این اقدام امروز به چشم می‌آید و از دانشجویان خواست در مسیر علم‌آموزی، خلوص نیت داشته باشند.
ایران، سرزمین نخبگان است
علی‌اصغر طهماسبی، استاندار گلستان نیز در این مراسم اظهار کرد: ایران همواره مهد پرورش نخبگان بوده و چهره‌هایی، چون ابن‌سینا، خیام و فردوسی، هویت علمی و فرهنگی ما را در جهان معرفی کرده‌اند.
وی با اشاره به مفاخر علمی و فرهنگی استان گلستان، از جمله فخرالدین اسعد گرگانی، میرداماد، مختوم‌قلی فراغی، پروفسور ابراهیمی و پروفسور ارشاد، خواستار توجه بیشتر به نخبگان شد و افزود: سرمایه‌های انسانی ایران در سراسر جهان خوش درخشیده‌اند، اما ما باید بیش از پیش از این ظرفیت‌ها بهره ببریم.
وی همچنین بر لزوم سرمایه‌گذاری در آموزش نخبگان تأکید کرد و گفت: نظام آموزشی باید به دنبال شناسایی استعدادهای برتر باشد.
استاندار گلستان با اشاره به تحصیل یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد گرگان، تأکید کرد که توسعه علمی کشور، سدی در برابر تهدیدهای دشمنان خواهد بود.
هدایت نخبگان به رشته‌های ضروری کشور
نرگس حسین‌مردی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، در این مراسم هدایت دانشجویان به رشته‌های مورد نیاز کشور را ضروری دانست و تأکید کرد: سوق‌دادن جوانان به سمت برخی رشته‌های خاص، اشتباهی بزرگ بوده و بی‌توجهی به حوزه‌هایی مانند گیاه‌شناسی و بیماری‌های گیاهی، آسیب جدی به کشور وارد کرده است.
وی همچنین بر لزوم همراهی دانشگاه آزاد با بنیاد نخبگان تأکید کرد و افزود: موفقیت تنها با دانش به دست نمی‌آید، بلکه نیازمند اخلاق و ازخودگذشتگی است.
حمایت از مفاخر علمی ادامه دارد
عماد آیدانی، سرپرست بنیاد نخبگان استان گلستان، نیز در این مراسم تأکید کرد که گلستان همواره به دنبال توسعه علمی است و باید از نخبگان حمایت شود.
وی هشدار داد که بی‌توجهی به نخبگان، مهاجرت آنها به دیگر استان‌ها یا حتی خارج از کشور را در پی خواهد داشت.
آیدانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر جهاد علمی، خاطرنشان کرد: بنیاد نخبگان گلستان متعهد شده است که هر سال از یک یا دو تن از مفاخر علمی استان تجلیل کند.
دکتر عبدالقیوم ابراهیمی در ۱۹ بهمن ۱۳۱۱ در شهر گرگان متولد شد. او دوره ابتدایی را در دبستان عنصری و دوره ۵ ساله دیپلم علمی و ششم طبیعی خود را در دبیرستان ایرانشهر گذراند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.