کارگاه آموزشی ترویجی تغذیه گندم با حضور کشاورزان، کارشناسان پهنه و جهش تولید با هدف آشنایی مدیریت تغذیه مرحله داشت گندم به همت مریم غزائی یان محقق بخش تحقیقات خاک و آب این مرکز در محل سالن اجتماعات شهرستان گمیشان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این برنامه مریم غزائی یان محقق تغذیه گیاهی بخش تحقیقات خاک و آب ضمن بیان تأثیر مثبت اجرای مدیریت تغذیه در مزارع به ارائه توصیههای فنی در زمینه مصرف به موقع منابع کودی مورد نیاز در شرایط کنونی مزارع پرداختند. بخشی از موارد ارائه شده شامل:
– تاکید به مصرف کودهای سرک نیتروژنه (از منابع اوره و یا سولفات آمونیم) و محلول پاشی کودهای ریزمغذی در مراحل پنجهزنی و ساقهدهی گندم
– ارائه راهکارهای مناسب کودی در مزارعی که دچار عقبماندگی رشدی هستند
– معرفی و آشنایی کشاورزان با منابع کودی مناسب و روش استفاده آنها در شرایطی که از کودهای پایه استفاده نشده است
در پایان با توجه به استقبال پرشور کشاورزان، در گفتگویی دوسویه به پرسشهای حاضران پاسخ داده شد.
