برگزاری کارگاه اصول تغذیه چغندرقند پاییزه در واحد آموزش شهید روحانی فرد کردکوی

کارگاه اصول تغذیه چغندرقند پاییزه با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان و کشت و صنعت جوین روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ در محل واحد آموزش شهید روحانی فرد کردکوی برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این کارگاه آموزشی موسی خانی رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: در سال جاری سطح کشت چغندرقند پاییزه نسبت به سال قبل بیش از دوبرابر و تعداد پیمانکاران نیز افزایش‌یافته است بنابراین نیاز است برنامه‌های آموزشی نیز به همان تناسب برگزار گردد و کشاورزان بازدید مستمر از مزارع خود داشته و با کارشناسان کارخانه و مراکز جهاد کشاورزی ارتباط بیشتری داشته باشند.
در ادامه سماوات پیش‌کسوت مؤسسه خاک و آب و مشاور تغذیه کشت و صنعت جوین در خصوص اصول تغذیه چغندرقند، انواع کودهای موردنیاز این محصول و روش‌های کاربرد آن در زراعت چغندر مطالبی را بیان کرد. در این کارگاه کارشناسان و بهره‌برداران شهرستان‌های گرگان، بندر ترکمن، کردکوی، گمیشان حضور داشتند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.