همکاری محقق بخش علوم دامی مرکز در بازدید علمی از گاوداری زنجیره یکپارچه بشارت

غلامعلی هلاکو، محقق بخش علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، به همراه جمعی از اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، از گاوداری زنجیره یکپارچه بشارت بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان غلامعلی هلاکو، محقق بخش علوم دام مرکز به همراه جمعی از اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در بازدید از گاوداری زنجیره یکپارچه بشارت هدف از این بازدید را بررسی ظرفیت‌ها، دستاوردهای علمی و عملی در مدیریت گله‌های بزرگ گاو شیری هلشتاین و بهره‌وری پایدار در صنعت دامپروری کشور عنوان کرد.
لازم به ذکر است گاوداری بشارت که ظرفیت اسمی آن ۲۵۰۰ رأس است، در حال حاضر با بیش از ۵۰۰ رأس گاو مولد فعالیت می‌کند و میانگین تولید شیر روزانه آن ۳۷ کیلوگرم است. تولید روزانه فعلی نیز به ۴۷ کیلوگرم رسیده است.
در این بازدید، مدیران مجموعه گزارشی از روند مدیریت گاوداری، احصاء فرایندهای داخلی، استفاده از فناوری‌های نوین و برنامه‌های آینده برای تکمیل خرید دام‌های شیری را ارائه کردند. همچنین به نقش حیاتی مدیریت دقیق در افزایش بهره‌وری و رضایت نیروی انسانی پرداخته شد.
غلامعلی هلاکو با تأکید بر اهمیت مدیریت علمی و شوق آفرین در گله‌های بزرگ هلشتاین، اظهار داشت: «رشد بهره‌وری در چنین مجموعه‌هایی، نیازمند توجه به مدیریت نوآورانه، اصلاح نژاد، تغذیه اصولی و احصاء فرایندهای دقیق در زنجیره تولید است که در این راستا تکمیل ظرفیت اسمی گاوداری بشارت می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال و کارآفرینی به تأمین نیازهای کشور کمک کند.
اساتید حاضر نیز ضمن بررسی جزئیات عملکرد واحد، بر ضرورت گسترش همکاری‌های علمی تأکید داشتند.
در ادامه، دستار رئیس دانشکده علوم دامی خاطر نشان کرد: «تعامل میان دانشگاه‌ها و واحدهای صنعتی نظیر بشارت، فرصتی برای انتقال دانش و ارتقای فناوری در صنعت دامپروری است.»
در پایان، توافقاتی در خصوص تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و استفاده از ظرفیت‌های علمی دو طرف به‌منظور توسعه پایدار با رویکرد اقتصادی و پرورش کارشناسان با تجربه در حوزه دامپروری انجام شد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.