چاپ کتاب تخصصی توسط محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز

کتاب مبانی تکنولوژی پلاسمای غیر حرارتی و کاربرد آن در علوم غذایی توسط رقیه پورباقر محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، هدف اصلی از نگارش کتاب مبانی تکنولوژی پلاسمای غیرحرارتی بیان کاربردهای فن‌آوری نوظهور پلاسمای سرد در عرصه کشاورزی و صنایع غذایی می‌باشد. در این کتاب ابتدا به بیان مبانی فیزیک پلاسما و فن‌آوری‌های آن پرداخته شده و سپس کاربردهای آن در پردازش موادغذایی و محصولات کشاورزی تشریح می‌گردد. در فصل‌های مختلف کتاب، اصول علم پلاسما شامل شیمی و فیزیک پلاسما، اصول غیرفعال‌سازی میکروبی و تأثیرات پلاسما بر میکروارگانیسم‌ها در ماتریکس‌های مختلف غذایی، بررسی کیفیت تغذیه‌ای و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مواد غذایی و محصولات کشاورزی تیمارشده با پلاسما به تفصیل شرح داده شده است. مطالب این کتاب برای محققان، دانشجویان و کارکنان صنعت علاقمند به حوزه فن‌آوری غیرحرارتی می‌تواند مفید باشد. در درجه اول مطالب این کتاب برای مهندسین مکانیک بیوسیستم به ویژه گرایش پس از برداشت که علاقمند به استفاده از روش‌های نوین جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی هستند در نظر گرفته شده است. از سوی دیگر، این کتاب مرجع خوبی برای مهندسین صنایع غذایی خواهد بود که علاقمند به دانستن تئوری و کاربرد پلاسمای سرد در فرآوری مواد غذایی می‌باشند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.