برگزاری وبینار آموزشی بررسی ارزش نانوایی ارقام گندم آبی در استان گلستان

وبینار آموزشی بررسی ارزش نانوایی ارقام گندم آبی در استان گلستان با ارائه سعید باقری کیا عضو هیات علمی بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان به صورت وبینار در روز شنبه مورخ ۲ دی ماه ١۴٠٢ از استودیو شاک مرکز (vc.areeo.ac.ir/ch/golestanch) برای کارکنان، کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان،در این وبینار آموزشی در ابتدا به بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رئولوژیکی ارقام گندم استان گلستان بر اساس یافته‌های پژوهشی محققان مرکز پرداخته شد. در ادامه عنوان شد که ارقام گندم استان گلستان از نظر میزان گلوتن و پروتئین جزو بهترین ارقام کشور هستند. سپس چالش‌های موجود بر کیفیت نانوایی گندم در استان گلستان مورد بحث قرار گرفت و تاثیر تنش‌های زیستی و غیر زیستی بر ارزش نانوایی ارقام مورد بررسی قرار گرفت.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.