وبینار آموزشی تغذیه بعد از برداشت در باغات با ارائه کسمایی عضو هیات علمی بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، بصورت وبیناری در روز شنبه مورخ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ از استودیو شاک مرکز (vc.areeo.ac.ir/ch/golestanch) برای کارکنان و بهره برداران بخش کشاورزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، یکی از روشهای مدیریت تغذیه در باغات تامین عناصر غذایی مورد نیاز درختان در ابتدای فصل رویش بوده که منجر به گلدهی بهتر و تشکیل میوه سالم شده و از ریزش میوه در ابتدای تشکیل جلوگیری می کند. بدین منظور تامین عناصر غذایی بعد از برداشت با هدف ذخیره سازی این عناصر در شاخساره درختان برای استفاده در شروع فصل بعد، یعنی زمانی که سرعت جذب از ریشه تامین کننده نیاز تعذیه ای شاخساره در ابتدای فصل رویش نیست حائز اهمیت است. بنابراین با هدف آموزش مبانی کاربردی برای این مرحله تغذیه ای در باغات، وبینار آموزشی توسط کسمائی محقق بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان در محل مرکز آموزش کشاورزی جرجان ۵ برگزار گردید و موضوعاتی چون بهترین زمان برای تغذیه بعد از برداشت، کودهای مناسب برای محلولپاشی و کود ابیاری و نیز مهمترین عناصر و ترکیباتی که می توانند در این مرحله تغذیه مورد توجه قرار گیرند بیان گردید و در پایان به سوالات شرکت کننده گان در این زمینه پاسخ داده شد.