کارگاه آموزشی گیاهان دارویی به همت محققان بخش تحقیقات جنگل ها، مراتع و آبخیزداری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان در در ایستگاه تحقیقاتی چالکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، گروه های مختلفی از تولیدکنندگان، بهره برداران، دارندگان صنایع فرآوری، کارشناسان اجرایی، متخصصانی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی و محققان مرتبط و علاقمند در آن شرکت داشتند مهندس سپیده زوار، مهندس پارسایی از بخش تحقیقات منابع طبیعی، دکتر خراسانی نژاد از دانشگاه علوم کشاورزی و دکتر عبادی از دانشگاه آزاد و همچنین دکتر گرگینی از بنیاد نخبگان در زمینه های مختلف مرتبط با بحث گیاهان دارویی از جمله لزوم پتانسیل یابی، اهمیت بازاریابی و آموزش، ایجاد سامانه جهت ارتباط بیشتر گروه های مختلف مرتبط با گیاهان دارویی مطالبی را ارائه نمودند در ادامه شرکت کنندگان با استقبال از ادامه برگزاری چنین نشست هایی را تا حصول نتیجه در سامان دهی گیاهان دارویی و همچنین الزام واحدهای اجرایی در خصوص کشت قراردادی گیاهان دارویی تاکید نمودند.
لازم به ذکر است که گیاهان دارویی می تواند یکی از ظرفیت های مهم در اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان گلستان باشد. زیرا استفاده از گیاهان دارویی در کشور قدمت زیادی دارد و از دیرباز تا امروز مورد توجه همه مردم قرار گرفته است. دراستان گلستان، انواع گیاهان دارویی به دلیل برخورداری از آب و هوای مناسب در نقاط مختلف کشت می شوند ولی تولیدکنندگان این گیاهان متاسفانه با مسائل عدیده ای مانند عدم تضمین بازار خرید و …. رضایت چندانی از وضعیت موجود ندارند و در بسیاری از مناطق نیز با شخم ارضی زیر کشت گیاهان دارویی نارضایتی عمیق خود را از وضعیت جاری اعلان می نمایند. امید است با برگزار این گونه جلسات و کارگاههای آموزشی، انشاا…. مسئولین اجرایی چاره اندیشی نموده و شرایط حاضر را تغییر دهند.