نشست مشترک ریاست سازمان جهاد کشاورزی گلستان، ریاست مرکز تحقیقات و آموزش استان و بخش تحقیقات گیاهپزشکی، مدیران بخش های مختلف سازمان جهاد و مدیران ارشد شرکت کشت و صنعت جوین، شنبه ۱۴۰۱/۱/۶ در محل دفتر ریاست سازمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، در این نشست که همزمان با حضور مدیر عامل شرکت کشت و صنعت جوین، سردار حسینی و مدیریت تولید، کارشناسان و گروهی از کارشناسان انجام شد.
در ابتدا دکتر برزعلی ضمن خوشامد به حاضرین و تبریک سال جدید به اهمیت تحقق توصیه های مقام معظم رهبری مدظله العالی در مطلع سال جدید دایر بر اهتمام، توجه و ارتقای دانش فنی حوزه دانش بنیان ها و اثراتی که این امر بر تولید و اشتغال خواهد گذارد از مجموعه متخصصان حاضر در جمع خواستار ارایه راهکارهای عملی پیرامون این امر مهم گردیدند، در ادامه دکتر فرجی ضمن تبریک به ریاست سازمان جهاد کشاورزی گلستان، آمادگی مجموعه مدیریتی و محققین آن مرکز را در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اهداف سال۱۴۰۱ مبنی بر “تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین” اعلان نمودند در ادامه مدیریت محترم عامل و مدیریت تولید شرکت کشت و صنعت جوین ضمن برشمردن مزایای متعدد کشت چغندر پاییزه در استان خاصه بلحاظ یک محصول جایگزین تناوبی با غلات و ویژگی های برتری اقتصادی آن نسبت به عدم تحقق برخی از وعده های داده شده در سنوات قبل نکاتی را یادآور و برآورده شدن آنها را از الزامات توسعه بخش و زیر بخش های کشت چغندر در استان دانستند.
مهندس عباسی و مهندس صادقی معاون و جانشین معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مهندس موسی خانی مدیر دانه های روغنی و توسعه کشت چغندر سازمان جهاد استان نیز در خصوص کشت چغندرقند با نگاهی به روند رو به توسعه آن در گذشته و فضای مستعد توسعه در سالهای آتی بیاناتی ابراز نموده و پیرامون مبانی و محور های توسعه ای متناسب با سیاست های وزارت محترم متبوعه و شرح وظایف سازمان جهاد توضیحاتی ارایه نمودند. دکتر ربانی نسب و مهندس مبشری نیز ضمن بیان آنکه زراعت یاد شده به هر صورت در سبد کشت های پاییزه استان محصول مناسبی است و علاوه بر ظرفیت های خوب از مقبولیت خوبی هم نزد بهره برداران طی سالیان اخیر بهره مند بوده است نسبت به وجود برخی از کاستی های این زراعت از جمله مباحث تحقیقاتی و پژوهشی امر در چشم انداز توسعه کشت و صنعت این محصول ارزشمند نکاتی را یادآور شده و اعمال سیاست کشت محصول، مبانی تغذیه و از همه مهمتر چالش های احتمالی گیاهپزشکی را از جمله اهم نیازهای توسعه ای محصول یاد شده دانستند در پایان جناب دکتر برزعلی ریاست سازمان ضمن جمعبندی موارد مورد بحث و بیان نقاط قوت و ضعف این محصول در نگاه توسعه ای شمه ای از سیاست های وزارت محترم متبوعه را در ترسیم چشم اندازکشت و صنعت این محصول را ذکر نمود.