کارگاه آموزشی تغذیه محصولات پائیزه گندم و کلزا ویژه کارشناسان و کشاورزان سازمان جهاد کشاورزی حوزه بندرترکمن در مرکز خدمات جهاد کشاورزی جعفربای به همت محقق بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این کارگاه، مهندس مریم غزائی یان محقق بخش تحقیقات خاک و آب این مرکز، در ارائه خود ضمن تاکید به اهمیت مدیریت تغذیه مزارع جهت بهبود و افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی به بیان نکات کاربردی و اصولی در نحوه اجرای آن طی مراحل مختف رشد گیاه از زمان پیش از کشت تا نزدیک به برداشت پرداختند.
اهمیت دادن به انجام آنالیز خاک قبل از مصرف منابع کودی ، استفاده از تغذیه تلفیقی و آشنایی با منابع کودی مختلف شیمیایی ، زیستی و آلی ، ارائه تقویم کودی گندم و کلزا از مهمترین مباحث ذکر شده در این کارگاه آموزشی بود. در پایان به پرسش های مطرح شده توسط کشاورزان و کارشناسان پاسخ داده شد.