یک عنوان کتاب به همت و همکاری دکتر جلال محمدزاده و دکتر علیرضا قدس ولی اعضای هیات علمی علوم و صنایع غذایی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان تقدیم جامعه علمی و تمام علاقمندان شده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، این کتاب تحت عنوان: ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران که جمعی از همکاران صنایع غذایی موسسه فنی و مهندسی کشاورزی کشور در نگارش آن سهیم بودند توسط دکتر تاج الدین تدوین و با همت و حمایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد چاپ شده است.
لازم به ذکر است که فصل های ۶ ، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ با عناوین” علل ایجاد ضایعات مرکبات و روش های کاهش آن” ،” شناخت خواص فیزیکی دانه های روغنی عامل مهمی در کاهش ضایعات” ، “استفاده بهینه از زائدات و پسماندها دانه های روغنی” و “برخی عوامل موثر در کاهش ضایعات دانه و میوه روعنی کلزا و زیتون” توسط دکتر قدس ولی و دکتر محمدزاده نگارش شده است و هم اکنون در اختیار علاقمندان می باشد.
این اثر در زمینه اهمیت و مدیریت ضایعات در محصولات زراعی و باغی و راهکارهای کاهش آنها، استفاده بهینه از زائدات محصولات کشاورزی و تولید ترکیبات با ارزش افزوده بیشتر از آنها می باشد که در شهریور ۹۹ منتشر شده است.