نگارش کتاب جدید “ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران” به همت پژوهشگران بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش گلستان

یک عنوان کتاب به همت و همکاری دکتر جلال محمدزاده و دکتر علیرضا قدس ولی اعضای هیات علمی علوم و صنایع غذایی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان تقدیم جامعه علمی و تمام علاقمندان شده است.


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، این کتاب تحت عنوان: ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران که جمعی از همکاران صنایع غذایی موسسه فنی و مهندسی کشاورزی کشور در نگارش آن سهیم بودند توسط دکتر تاج الدین تدوین و با همت و حمایت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد چاپ شده است.
لازم به ذکر است که فصل های ۶ ، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ با عناوین” علل ایجاد ضایعات مرکبات و روش های کاهش آن” ،” شناخت خواص فیزیکی دانه های روغنی عامل مهمی در کاهش ضایعات” ، “استفاده بهینه از زائدات و پسماندها دانه های روغنی” و “برخی عوامل موثر در کاهش ضایعات دانه و میوه روعنی کلزا و زیتون” توسط دکتر قدس ولی و دکتر محمدزاده نگارش شده است و هم اکنون در اختیار علاقمندان می باشد.
این اثر در زمینه اهمیت و مدیریت ضایعات در محصولات زراعی و باغی و راهکارهای کاهش آنها، استفاده بهینه از زائدات محصولات کشاورزی و تولید ترکیبات با ارزش افزوده بیشتر از آنها می باشد که در شهریور ۹۹ منتشر شده است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.