یک عنوان کتاب به همت دکتر محمد اسماعیل اسدی پژوهشگر پیشکسوت برجسته و بین المللی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان تقدیم جامعه علمی و تمام علاقمندان شده است.
به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل مرکز تحقیقات این کتاب تحت عنوان: صرفه جویی در مصرف آب آشامیدنی و کشاورزی می باشد و به قلم دکتر محمد اسماعیل اسدی پژوهشگر پیشکسوت برجسته و بین المللی این مرکز نگارش شده است و هم اکنون در اختیار علاقمندان می باشد.
این اثر در زمینه اهمیت آب بهعنوان مهمترین ماده حیات و آبادانی و همچنین راهبردهای مهم برای صرفهجویی در این ماده محدود و تولید نشدنی است. در این کتاب علاوه بر مباحث نظری، راهکارهایی ملموس و کاربردی برای حفظ و نگهداری آب بهعنوان مهمترین اولویت مردم بهویژه کشاورزان ارائه شده است.
کتاب در سه فصل تدوین شده که فصل اول آن به اهمیت آب، منابع آب جهان و وضعیت منابع آب ایران اختصاص دارد. در فصل دوم، راهکارهای صرفهجویی در مصرف آب شهری مورد توجه قرار گرفته شده است.