بدنبال بازدید دکتر حق شناس استاندار گلستان از بخشی از توانمندی های مرکز در ایستگاه گرگان که با برداشت و ابراز نظر مثبت ایشان از عملکرد و دستاوردهای مجموعه همراه بود در راستای معرفی برنامه ها، فعالیت ها و دستاوردهای ارزشمند همکاران شریف مجموعه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، دکتر ابوالفضل فرجی رییس به همراه دکتر حبیب اله سوقی و دکتر فاطمه شیخ پژوهشگران این مرکز، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که عصر روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ در محل تالار اجتماعات استانداری گلستان برگزار شد حضور فعال داشته و به معرفی روشنی از مرکز برای استاندار، معاونان و مدیران ارشد استان پرداختند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این برنامه ابتدا استاندار گلستان با اشاره به منابع مالی و اعتباری استان گفت: در سالجاری پروژه جدیدی را آغاز نخواهیم کرد و تلاش می کنیم پروژه های نیمه کاره در نقاط مختلف استان را تکمیل کنیم.
دکتر هادی حق شناس در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصریح کرد: تلاش داریم با استفاده از منابع محدود حداکثر بهره وری را ایجاد کنیم و در این مسیر بیشتر بودجه عمرانی استان را در جهت تقویت طرح های کشاورزی, آبی, زیرساختی و گردشگری کرده ایم تا بتوانیم در سال جهش تولید اقدامات تاثیرگذاری را به انجام رسانیم.
وی افزود: رشد تولید محصولات کشاورزی استان در سالجاری مصداق جهت تولید است.
استاندار گلستان یادآور شد: وجود مرکز تحقیقات کشاورزی استان نقش بالایی در امنیت غذایی کشور دارد و این مرکز صددرصد بذر ۳۵۰ هزار هکتار سطح زیر کشت گندم در گلستان را تامین می کند.
دکتر حق شناس ادامه داد: بخش عمده ای از درآمد های کشور حاصل از نفت بوده که با توجه به تحریم ها ظالمانه و غیرقانونی تحت الشعاع قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد : منابع استان در سالجاری تفاوتی با سال قبل ندارد و باید با اولویت بندی دقیق, پژوره های تاثیر گذار را سریعتر تکمیل کرد.
استاندار گلستان در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت روابط عمومی در دستگاه ها گفت: روابط عمومی ویترین اقدامات دستگاه هاست و مدیران دستگاه های اجرایی باید با تهیه امکانات مورد نیاز روابط عمومی و آموزش مناسب, توجهی بیش از پیش به آنها داشته باشند.
در بخش معرفی مرکز، دکتر فرجی رییس مرکز، فعالیت های محققان در گستره ایستگاه ها و استان، و تنوع طرح ها و پروژه های تحقیقاتی را اعلام نمود و توضیحات جامعی نیز از شیوه عملکرد پژوهشگران و نحوه دستیابی به دستاوردهای ارزشمند، فاخر و استراتژیک را بیان نمود و همچنین در خصوص برنامه ها، محصولات، ارقام، دستاوردها و نحوه ارایه آن به جامعه بهره بردار و تولید کننده، توضیحاتی را ارایه و در بخش پژوهش و آموزش، توانمندی ها، دستاوردها، افق آینده را برای حاضران بازگو کرد و همچنین به معرفی مرکز رشد واحدهای فناور و شرکت ها و هسته ها و واحدها فناور و نقش آنان در تولید و کشاورزی سالم و ارتقای اقتصاد، اشتغال و معیشت کشاورزان و استان پرداخت.
پس از ایشان دکتر سوقی و دکتر شیخ با ارایه جامعی از حوزه فعالیت و دستاوردهای حوزه پژوهشی خود را برای مدیران ارشد استان ارایه نمودند.